Dr.Sharon Galor

 •  1st

A psychologist for adult expats in Amsterdam and Den...

My pleasure. It is a problem that should get more serious attention in our society. I hope more men will be open and willing to reach out to professional help when they are struggling.There really is no need to suffer in silence and alone when the help and support is within your reach.

Bedankt voor je goede adviezen van de afgelopen periode. Ik zag het even niet meer zitten. Stress, werkdruk, vermoeid. Ik vond niets meer leuk en dacht eigenlijk, dat mijn leven voorbij was. Gelukkig begrijp ik nu, dat het een fase is, die bij het ouder worden hoort. Ik had nooit gehoord van de andropauze en ook niet, dat het gedeeltelijk een kwestie van minder testosteron is. Ik voel mij nu stukken beter, ook doordat ik mijn lifestyle aangepast heb en geleerd heb deze fase te accepteren. Ik ben er nog niet helemaal. Maar het komt weer goed. Nogmaals dank.

Stefan R.

Prima behandeling. Geeft snel verlichting. Goed om te weten wat je dwars zit. Kom beslist terug.

Maarten Ter Meulen

Na het lezen van het E-book Midlifecrisis heb ik de stap genomen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Nu na 3 maanden voel ik mij stukken beter. Ook doordat ik mijn lifestyle heb aangepast. Ik heb geleerd deze fase te accepteren en nieuwe keuzes te maken. Zonder de begeleiding van Aafke was mij dat niet gelukt.

Bedankt. Peter van A.

Dank zij de ondersteuning van Aafke ben ik weer uit mijn Midlifecrisis. Je kunt echt weer vitaal en gezond zijn. Maar ik weet nu, dat je er echt een keuze voor moet maken om de zaken weer op de rit te krijgen. En zeker ook je lyfstyle aanpassen. Daarnaast heeft de EMDR therapie mij goed geholpen een traumatische gebeurtenis uit het verleden te verwerken. Ik was zeer verbaasd over de het snelle resultaat van de EMDR. Op mijn verzoek staat niet mijn volledige naam hieronder.

Robin van Z.

Laat een Reactie Achter